ПФК „Левски“ и SPORT DEPOT встъпиха в сътрудничество

ПФК „Левски“ и SPORT DEPOT подписаха стратегически договор. Футболистите на „Левски“ ще носят екипировка от световния лидер adidas, предоставена от SPORT DEPOT. Това партньорство представлява симбиоза между превъзходството на adidas в производството на висококачествени спортни продукти и професионализма на ПФК "Левски", което ще премине в историята на българския футбол. 

Официален старт на сътрудничеството дадоха изпълнителният директор на ПФК „Левски“ Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов, като си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа. 

"Щастлив съм, че ще си партнираме със SPORT DEPOT и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителния отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия „Левски“. Подготвена е и специална фен колекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви изпълнителният директор на ПФК „Левски" Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК „Левски“ е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Отборът ще бъде облечен в най-новите и иновативни модели на adidas, които комбинират изящен дизайн със съвременна технология. Всеки елемент от екипировката е създаден с мисъл за перфектното изпълнение и комфорт на футболистите. ПФК „Левски“ ще изглежда впечатляващо на терена и ще се чувства уверено, докато се бори за победи през новия сезон.

Официалната синя мачова фланелка на ПФК „Левски“ сезон 23/24 вече е в продажба, като най-лоялните и страстни фенове на отбора могат да я закупят ексклузивно в официалния магазин на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн на fanshop.levski.bg. В магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg тя ще се предлага от 22 юли.

SPORT DEPOT е мястото, където футболните емоции оживяват. В магазините ни и на нашия уебсайт ще откриете широка гама от спортни артикули, включително футболни обувки, топки и аксесоари от adidas. Нашата мисия е да ви помогнем да достигнете до върха на вашия спортен потенциал и да се насладите на всяка игра.

Нека заедно покажем подкрепата си към „Левски“ и да се потопим в духа на футбола. SPORT DEPOT предлага черната мачова фланелка на „Левски“ в своите магазини в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg, а от 22 юли в магазините ни и онлайн ще е налична синята мачова фланелка. В магазините ни и онлайн можете да намерите още артикули за фенове на синия отбор.

Това означава, че всеки фен на „Левски“ ще може да демонстрира своята подкрепа и принадлежност към отбора, като носи символичната екипировка на своя любим клуб през новия сезон. Заповядайте в най-близкия магазин SPORT DEPOT или посетете нашия уебсайт, за да се сдобиете артикули на тима. Заедно ще създадем спортна легенда, която ще остане в сърцата на всеки фен завинаги.

Искате да закупите екипировка на ПФК "Левски" и да подкрепите любимия отбор? Тогaва искаме да ви споделим, че всички артикули на отбора не подлежат на намаление. Акциите с отстъпка, както и ваучерите за намаление не са активни за тази серия от продукти.